Dec 01
Naam: Jerell
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Hillegom


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Heb jij wel zin in een lekkere oma sexdate? Ik hoop dat er mannen zijn die hierop kicken want ik ben wel weer eens een keer toe aan een vent die een oudere vrouw goed te grazen wil nemen. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat sinds de scheiding met mijn man dat ik nog geen sex met een man weer heb gehad. Dit is nu al bijna twee jaar geleden, eerst wilde ik op de ‘normale’ manier een man ontmoeten maar dit bleek behoorlijk lastig te zijn.
Nu vind ik het dan ook helemaal geen schande dat ik hiervoor een man op het internet ga zoeken. Iedereen zoekt toch iemand en het maakt toch niet uit of je deze in je eigen omgeving of via het internet gaat tegenkomen? Nu is het wel zo dat ik niet direct op zoek ben naar een relatie. De meeste vrouwen die willen eerst daten en dan sex. Voor mij is het net andersom. Ik wil liever weten hoe een man in bed is en daarna kunnen we altijd nog verder gaan kijken wat ervan komt.

Blijft het alleen bij de sex dan vind ik het ook prima en als er blijkt dat er meer inzit dan zien we het ook wel weer. Het belangrijkste is dat we beiden genieten en dat we plezier hebben. Ik zou dan ook graag van de mannen horen die interesse hebben wat ze met mij zouden willen doen en wat ik in ze los maak. Ik zal dan zo spoedig mogelijk gaan reageren en misschien kunnen we dan snel gaan afspreken. Ik heb in ieder geval geen zin om lang heen en weer te gaan mailen.


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: ,