Oct 03
Naam: Edyta
Leeftijd: 71 jaar
Plaats: Breda


Bericht Versturen naar deze Oma

Al een paar jaar heb ik eigenlijk nog maar één wens met sex en dat is om eens een keer weer lekker hard genomen te worden. Nu ben ik wel een groot moeder maar dat hoeft natuurlijk niet te gaan betekenen dat ik helemaal geen zin meer heb in sex. Ik speel nog regelmatig met mezelf en tot voor kort bezocht ik ook nog wel eens een leuke parenclub. Toch ben ik hier maar mee gestopt omdat ik niet weet of men daar nog wel op mij zitten te wachten.
Mijn hoop is dat de mannen hier zeker wel op mij wachten en dat er één of misschien wel meerdere mannen zin hebben om een keer harde sex met een groot moeder te hebben. Nu ben ik alleen een beetje bang dat het verkeerd overkomt want eigenlijk ben ik best wel een fatsoenlijke vrouw. Het is alleen zo dat ik eerder vaak harde sex had en dit is de laatste tijd erg minder geworden. Nu heb ik sowieso al minder sex maar ook de harde sex is tot een minimum gereduceerd.

Ik weet dan ook eigenlijk niet of het mij allemaal nog zal bevallen maar ik denk dat dit wel het geval is. Ik wil het in ieder geval weer eens gaan proberen en ik hoop dan ook dat mannen voor mij openstaan. Vergis je dan ook niet in mijn leeftijd want ik ben een vrouw die veel kan hebben en die het juist erg lekker vindt om heerlijk hard en stevig aangepakt te worden. Wat ik allemaal nog meer lekker vind dat vertel ik je graag in een gesprek onder vier ogen. Laat dus snel iets weten.

 


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , ,