Jul 21
Naam: Franja
Leeftijd: 60 jaar
Plaats: Dordrecht


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Als je op zoek bent naar een oma met een actief sexleven dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Ik wil namelijk nog het liefste zo vaak mogelijk sex en daar schaam ik mij helemaal niet voor. Nu is het niet zo dat je mijn gezicht niet ziet omdat ik mij schaam maar omdat ik liever niet wil dat vrienden of familie hier herkennen. Ik zou het erg fijn vinden om hier een leuke man te gaan ontmoeten om lol mee te gaan hebben.

Het moet voor mij dan wel bij lol blijven aangezien ik absoluut geen trek meer heb in een relatie. Die tijd is voor mij voorbij en ik wil in mijn leven dan ook geen man meer. Nu misbruik is die liever voor de sex. Ik kan er natuurlijk een mooi verhaal van maken maar laten we eerlijk zijn als we een sexafspraak maken dan is dit toch echt om elkaar hiervoor te gaan gebruiken. Als jij hier net zoals ik geen problemen mee hebt dan moet je mij dit maar laten weten.

Ik vind het erg fijn als een man vol de aandacht voor mij heeft en mij van top tot teen verwend. Ik kan hier dan echt van gaan genieten. Nu weet ik dat het niet allemaal om mij draait en ook ik zal mijn uiterste best gaan doen om de man eens goed te gaan verwennen. Heb je hier nu wel zin in en heb je zin om snel af te gaan spreken dan hoop ik dat je mij dit snel wilt laten weten. Misschien kunnen we dan snel een datum af gaan spreken.


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: ,