Sep 28
Naam: Steffie
Leeftijd: 67 jaar
Plaats: Bakhuizen


Bericht Versturen naar deze Oma

Bah, al die mannen die maar op zoek zijn naar jonge vrouwen of meiden om te gaan neuken daar word ik echt niet goed van. Natuurlijk zal dit fijn zijn maar ze denken er helemaal niet aan dat dit vrouwen zijn zonder ervaring en dat een vrouw die al jarenlang aan verschillende soorten sex doet ze veel meer plezier kan gaan bieden. Uiteraard heb ik het hier over mezelf en ik wil gewoon ook weer eens een keer sex.
Laatst had ik ook afgesproken met een man die in eerste instantie erg twijfelde. Nu ga ik normaal niet doorvragen maar dit was toch wel een erg aantrekkelijke man die ik wel een keer wilde proeven. Toen ik eenmaal het bed met hem gedeeld had toen was hij ook helemaal om. Ik moet er dan wel bij vertellen dat ik hem tot aan de laatste druppel heb leeggezogen en dat ik merkte dat hij daar met grote teugen van genoot. Nu hoop dat ik dit verhaal ook de sceptische mannen ga overtuigen.

Nu ga ik mezelf niet de hemel in prijzen maar het is toch echt zo dat je met een vrouw op leeftijd veel meer spannende dingen kunt gaan beleven dan met een jonger iemand. Nu is het zo dat ik al vele jaren alleen maar doe aan seksuele relaties en dit bevalt me prima. Toch zou het wel weer eens fijn zijn om weer eens wat nieuw vlees in de kuip te gaan hebben en misschien ben jij dit wel. Stel me dus aan je voor en dit kun je gaan doen door middel van een bericht. Ook als je vragen voor mij hebt kun je altijd contact met mij gaan opnemen.


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , ,