Jul 21
Naam: Naike
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Berkel-Enschot


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Dag mannen, leuk dat je de moeite neemt om mijn profiel te gaan bekijken en hopelijk kunnen we ook snel iets leuks gaan beleven. Nu is het natuurlijk wel zo netjes dat ik me even voorstel. Mijn (schuil)naam is Naike en ik woon en werk in Berkel-Enschot. Ik hoop via deze weg een leuke man te leren kennen om lekker mee te gaan daten. Nu hoop ik deze ook nog eens op korte termijn te gaan vinden aangezien ik het alleen zijn wel zat ben.

Wat mij spannend lijkt dat is om eens een keer een trio met twee mannen te gaan hebben. Dit heeft vooral met mijn gevoel te maken en ik hoop dat deze wens ooit nog eens een keer werkelijkheid kan worden. Nu heb ik er wel over gedacht om naar een parenclub te gaan maar er is toch iets wat me daar bij tegenhoudt. Mannen die met mij mee willen naar een parenclub daar heb ik ook wel interesse in want dan is het toch anders als je met z’n tweeën gaat.

Wat ik allemaal verder wil gaan doen dat kunnen we denk ik beter onder vier ogen gaan bespreken. We kunnen dan ook meteen aangeven wat we willen doen en hoe we dit gaan doen. Ik kan overigens wel ontvangen want ik woon alleen. Laat me dus eens wat weten over jezelf als je denkt dat wij met z’n tweeën wel een leuke tijd zouden kunnen gaan hebben. Misschien kunnen we dan snel een afspraak gaan maken en zien of het echt zo goed klikt als jij denkt. Als het leuk is dan wil ik er zeker een vervolg aan gaan geven.


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , ,