Oct 03
Naam: Chelana
Leeftijd: 66 jaar
Plaats: Assen


Bericht Verzenden!

Ken je dat, het gevoel dat je zo geil bent en graag iemand zou willen vinden om het bed mee in te gaan stappen? Ik heb dit gevoel de laatste tijd steeds vaker en ik ben dan ook echt op zoek naar een man of mannen die het fijn vinden om af en toe samen te gaan komen om sex te gaan hebben. Mocht het nu blijken dat we wel erg veel plezier hebben dan kunnen we altijd nog kijken of er nog meer inzit maar in eerste instantie ben ik puur op zoek naar een seksueel iets.
Het maakt me niet echt uit hoe oud of jong je bent, je moet gewoon zin hebben om lekkere sex te gaan hebben. Nu heb ik het dan niet over iemand die er alleen maar even snel op en weer af wil maar echt over mannen die de tijd willen nemen. Er is toch ook niets mis mee als je meerdere keren klaar gaat komen? Ik vind het wel erg fijn om meerdere orgasmes te krijgen en ik kan me voorstellen dat dit bij de man ook het geval is.

Nu hoop ik dat als je interesse hebt dat je een reactie wilt gaan sturen. Ik mag dan misschien wel niet meer de jongste zijn maar ik vind het nog steeds fijn om lekker samen in bed te stappen met iemand. Je zult dan ook gaan merken dat ik je zeker niet teleur zal stellen. Ik heb er ook geen problemen mee als je naast mij nog meerdere vrouwen ziet. Zolang je maar je volledige aandacht aan mij geeft als je bij mij bent. Ik zal er ook voor zorgen dat ik dit bij jou ga doen.


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , ,