Nov 29
Naam: Bonneke
Leeftijd: 72 jaar
Plaats: Apeldoorn


Neem Contact op met deze Oma!

Ik denk dat wel meer vrouwen het fijn vinden maar ik ga toch maar eens een oproep doen. Ik zoek namelijk een jonge man om een keer sex mee te gaan hebben. Nu kan het zijn dat dit zo tegenvalt dat dit meteen de laatste keer is maar daar ga ik niet van uit. Hopelijk bevalt het mij zo goed dat ik daarna nog meer dates kan gaan hebben met lekkere jonge knullen. Nu is de leeftijd niet echt belangrijk maar je dient wel boven de achttien jaar te zijn natuurlijk.
Wat ik fijn zou vinden dat is dat een man meteen wat meer over zichzelf verteld als deze contact met mij opneemt. We zouden dit eventueel ook telefonisch kunnen gaan doen maar als je toch contact gaat zoeken dan kun je net zo goed meteen zeggen hoe je eruit ziet en wat je interesses zijn. Ik zoek wel mannen die niet aan hele extreme vormen van sex doen en die ook respect kunnen opbrengen voor een vrouw. In de slaapkamer mag je best een beetje ruig zijn maar daarbuiten zou ik het wel fijn vinden om met respect behandeld te worden.

Het is inmiddels een heel verhaal geworden maar ik wil wel graag duidelijk aangeven waar ik naar op zoek ben. Hopelijk reageert er dan snel de juiste jonge man en kunnen we een datum gaan plannen. Nu werk ik natuurlijk niet meer en ik zou dan ook al op korte termijn af kunnen gaan spreken. Laten we daarom maar eens zien wat hier uitkomt. Mannen die nog met vragen zitten of meer van mij willen weten die nodig ik ook graag uit tot het sturen van een bericht en die zullen snel antwoord krijgen.

 


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,