Dec 01
Naam: Hillegiendje
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Luyksgestel


Verstuur mij een Privebericht!

Lijkt het je ook zo geil om eens een keer goed leeggezogen te worden door een lekkere oma? Nu is het misschien vreemd dat ik mezelf lekker noem maar zo voel ik me wel. Ik heb het gevoel dat sex mij jong houdt en ik doe er dan ook alles aan om dit zo lang mogelijk te kunnen blijven doen. Nu kun je je misschien voorstellen dat niet alle standjes meer even makkelijk gaan maar daar denk ik nu wat op gevonden te hebben.
Wat ik namelijk net zo lekker vind als de daad zelf dat is om lekker te pijpen. Als ik een harde pik in mijn mondje voel dan voel ik me ook weer jong en vooral als ik deze pik dan steeds harder voel worden dan ben ik helemaal in mijn element. Ik zou dan ook graag zien dat er hier lekkere kerels zijn die het heerlijk vinden om door een vrouw op leeftijd gezogen te worden. Ik kan je dan ook nu al beloven dat je niet teleurgesteld zult gaan worden. Ik heb al veel ervaring in het pijpen en ik doe nog steeds mijn best hier beter in te worden.

Nu is het niet zo dat ik helemaal niet meer aan sex wil doen. Ik vind dit nog steeds fijn maar je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat niet alle standjes voor mij meer haalbaar zijn. Op mijn rug liggen of lekker voor een man zitten dat gaat nog prima maar de standjes waar je wat leniger voor moet zijn die kosten mij nu eenmaal wat meer moeite. Heb je toch zin eens af te spreken om te pijpen of voor de daad zelf dan mag je natuurlijk altijd contact gaan opnemen.

 


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,