May 28
Naam: Slomiet
Leeftijd: 70 jaar
Plaats: Alkmaar


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Weet je wel dat het erg lekker is om een bejaarde vrouw te gaan neuken? Nu preek ik natuurlijk wel voor eigen parochie maar ik denk dat ik toch echt wel weet waar ik over praat. Ik heb namelijk al veel ervaring en dit is zowel met jonge als oudere mannen. Allemaal vind ik ze de eigen kwaliteiten hebben en ik heb dan ook niet echt een voorkeur voor een leeftijd. Iedere man heeft weer zijn eigen specialiteiten en dat maakt het juist zo leuk.
Zo heb ik laatst sex gehad met een man die nog maar net twintig was en de energie die daarvan afkwam dat was echt ongelooflijk. Ik moet dan ook zeggen dat het nog wel even heeft geduurd voordat ik daar van bijgekomen was. Toch was het een ervaring die ik niet had willen missen. Nu is het niet zo dat alleen de jonge mannen energie hebben want ook met oudere mannen heb ik toch zeer leuke afspraakjes gehad. Er zijn er zelfs een paar die zeker niet uit mijn gedachten zullen gaan.

Ik ben hier dan ook niet op zoek naar een man van een bepaalde leeftijd of een bepaald type man. Ik zoek echt een man waar ik samen mee kan seksen en waar we samen tot een hoogtepunt kunnen komen. Nu heb ik begrepen dat ik dit ook erg goed met mijn mond kan. Het beste kun je dit zelf gaan ervaren denk ik en ik zou het dan ook leuk vinden als je mij zou gaan verblijden met een bericht. Zo krijg ik hopelijk al een beetje een beeld van je. Ik zal je dan zo spoedig mogelijk gaan antwoorden en misschien kunnen we daarna een datum gaan prikken. Op mijn leeftijd moet je niet te lang meer treuzelen toch?


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , ,