May 28
Naam: Nieske
Leeftijd: 60 jaar
Plaats: Schiedam


Bericht Versturen naar deze Oma

Ik zal ten eerste excuses gaan maken voor mijn vreemde foto. Ik weet dat het er nu wat vreemd uitziet maar ik wil nu eenmaal niet graag herkenbaar in beeld gaan komen. Dit komt omdat ik bang ben dat mijn collega’s mij gaan herkennen. Nu schaam ik me niet snel maar niemand wil graag direct worden op een website waar je afspraakjes voor sex kunt gaan maken en ik dus ook niet.

Nu hoop ik hier een leuke man te gaan vinden voor een pure seksuele relatie. Dit doe ik omdat ik al langere tijd vrijgezel ben. Nu ben ik niet van plan om dit te gaan veranderen maar het zou wel erg fijn zijn om weer eens een keer snel sex te kunnen hebben. Misschien ben jij wel die man het lekker vindt om oudere vrouwen te verwennen. Nu zag ik dan ook deze website en ik heb dan ook geen moment getwijfeld om mij hier aan te gaan melden. Ik hoop dat de mannen die wel interesse in mij hebben ook niet twijfelen en mij ook snel een bericht willen gaan sturen.

De man die ik hoop te ontmoeten moet vooral een goed karakter hebben. Daarnaast moet deze ook wel fris zijn en zin hebben om met een vrouw af te gaan spreken. Ik heb zin aan een afspraak maar ik heb wel een hekel aan mannen die de afspraken niet nakomen. Wil je dus mij benaderen dan moet je wel bereid zijn om op korte termijn af te kunnen spreken. Ik zie liever de mannen in het echt want zo kan ik mij er beter een oordeel over gaan vellen. Zoals ik zei let ik niet echt op uiterlijk en leeftijd maar moet het vooral gezellig zijn.


?>

Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , ,