Jun 15
Naam: Wypkje
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Alphen


Verstuur mij een Privebericht!

Ik moet eerlijk zijn dat toen ik hier voor het eerst kwam dat ik best wel een beetje schrok van alle taalgebruik. Alles wordt hier maar meteen bij de naam genoemd en dat is iets wat ik totaal niet gewend ben. Ik ben iemand die best wel netjes en preuts is, toch heeft het meer perverse mij altijd wel getrokken. Toen ik nog getrouwd was ging ik dan ook steeds een stapje verder met mijn man.

Nu vond mijn man het nodig om het helemaal te laten escaleren en er met mijn beste vriendin van door te gaan. Je kunt je voorstellen dat ik daar best wel een poosje stuk van heb gezeten en dat dit een moeilijke tijd voor mij was. Ik heb toen ook zitten denken wat ik nu precies wilde met mijn leven en telkens gingen mijn gedachten weer terug naar de sex. Ik wil gewoon ook echt eens mannen die het heerlijk vinden om lekker te neuken, beffen en een vrouw te laten genieten. Ik schaam me nu dan ook helemaal niet meer als ik zeg dat ik alleen maar sex wil.

Misschien zal er nog wel eens een man gaan komen waar ik een relatie mee aan zal gaan maar dat is op dit moment niet aan de orde. Nu wil ik gewoon een man die zich door mij wil laten gebruiken voor de sex. Nu zal ik echt voorzichtig met je aan doen en ik zal je nu ook meteen gaan beloven dat wanneer ik alles met jou mag doen jij dan ook alles met mij mag gaan doen. Dat klinkt toch best wel goed, je zult dan ook zien dat ik wel op de leeftijd ben maar nog lang niet op ben …


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , ,