Jul 21
Naam: Fransiska
Leeftijd: 58 jaar
Plaats: Hengelo


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Hai hai, ik ben Fransiska en ik kom uit Hengelo. Nu ben ik hier natuurlijk met een reden en dat is om een man, vrouw of een stel te gaan vinden. Zoals je merkt ben ik zeer divers en kun je met mij dus alle kanten op. Nu is mijn leven de laatste jaren een beetje gewoontjes geworden. Nu is het niet saai want ik ben inmiddels oma en ik kan lekker vaak op de kleinkinderen passen. Dit is allemaal leuk maar ik mis wel wat.
Wat ik graag zou willen dat is weer eens mensen leren kennen waar ik alleen sex mee heb. Dus geen gedoe verder en al helemaal geen relatie. Nu ben ik ook alleen op zoek naar mannen en vrouwen apart. Mochten jullie een stel zijn dan kunnen jullie beter een deurtje verder gaan. Ik heb het wel geprobeerd maar sex met meerdere mensen dat is gewoon niets voor mij. Ik hoop dat hier begrip voor kan worden opgebracht en dat mensen mij hier niet vreemd voor gaan aankijken.

Wat ik fijn vind dat is om ruim de tijd te gaan nemen voor iemand, het maakt me dan niet uit of het een man of een vrouw is. Zo kunnen we bijvoorbeeld beginnen met het geven van een lekkere erotische massage aan elkaar. Zo leren we elkaars lichaam al een beetje kennen en we raken dan ook al meteen in de stemming. Verder vind ik het fijn om een man lekker lang te pijpen, hetzelfde geldt voor een vrouw want daar vind ik beffen erg fijn. Je weet nu wat ik lekker vind, laat je me ook weten wat jij allemaal fijn vindt?

 


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,