Jul 21
Naam: Sharli
Leeftijd: 70 jaar
Plaats: Sint-Michielsgestel


Bericht Versturen naar deze Oma

Het leven is nu eenmaal niet erg leuk als je alleen bent. Ik verveel me dan ook vaak. Nu is mijn man al een aantal jaren geleden overleden en ik zit dan ook maar een beetje thuis. Nu heb ik over mijn vrienden, kennissen en familie niet te klagen maar deze kunnen mij niet bieden waar ik echt naar op zoek ben. Ik zoek namelijk een man die mij weer eens heerlijke sex kan gaan bieden en hopelijk kan dit op korte termijn.
Nu zou het wel fijn zijn als er mannen gaan reageren die een beetje zachtaardig met mij omgaan. Ik ben immers geen tiener meer en ik heb wat meer moeite om sommige posities te gaan doen. Toch zul je wel gaan merken dat ik nog steeds wel helemaal los kan gaan. Vooral het pijpen van een man dat is iets wat mij (en hopelijk ook de man) intens genot brengt. Ook op mijn leeftijd vind ik het nog steeds erg spannend als een man mij aan het einde van de sex het gezicht eronder spuit.

Je hebt denk ik nu wel een beetje een goed idee van wat ik wil als het op sex aankomt en ik hoop dan ook dat er mannen zijn die dit wel spannend lijkt. Mocht het nu zijn dat je nog een andere leuke uitdaging voor mij hebt dan kun je dit ook altijd aan mij laten weten en dan kunnen we dit altijd gaan bespreken. Leeftijd speelt bij mij in ieder geval geen rol want je bent toch zo jong als je je voelt? De reden van mijn oproep is dan ook om mij weer jong in het bed te gaan voelen.

 


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , ,