Jun 15
Naam: Olva
Leeftijd: 68 jaar
Plaats: Muiden


Neem Contact met mij op!

Ik ben een vrouw die geniet van het goede leven. Dus regelmatig een glas wijn en lekker genieten. Nu hoort bij mij bij genieten ook nog steeds sex. Nu ben ik wel een beetje bang dat mannen dit vreemd vinden aangezien ik ben al wel op leeftijd ben. Toch schaam ik mij hier niet voor want ik vind dat het hebben van sex mij jong houdt en dat is toch heerlijk? Vooral sex met jonge mannen daar voel ik me heerlijk jong en fris bij.
Nu kan ik me voorstellen dat niet iedere man erop zit te wachten om sex te gaan hebben met een oude vrouw. Ik ben namelijk al oma van meerdere kleinkinderen. Toch heb ik de hoop dat er wel een aantal jongens zijn die het lekker lijkt om met mij het bed te gaan delen. Ik heb namelijk wel veel te bieden. Zo kan ik mannen bijvoorbeeld veel dingen leren. In het huwelijk met mijn man waren we namelijk swingers en ik heb dan ook bijna alles gedaan wat goed verboden heeft, uiteraard is dit wel allemaal op het gebied van sex.

Heb je geen interesse in mij dan is dit helemaal niet erg en dan kun je gewoon op zoek gaan naar een vrouw die wel goed bij je past. Denk je nu dat het je wel leuk lijkt om met mij eens af te gaan spreken dan wil ik je wel graag gaan uitnodigen om contact met mij te gaan zoeken, ik sta er echt voor open om weer snel met een man af te gaan spreken. Uiteraard is dit dan wel voor de sex alleen want op mijn leeftijd ga je nu eenmaal geen relaties meer aan.

 


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , ,