Jun 15
Naam: Mei
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Barneveld


Bericht Versturen naar deze Oma

Nu weet ik uit ervaring dat er voldoende Nederlandse mannen zijn die het erg geil vinden om een donkere vrouw te beminnen. Nu hoop ik dat dit ook het geval is voor donkere oudere vrouwen. Ik ben namelijk al een trotse oma maar dit houdt niet in dat ik het niet fijn vindt om nog op een regelmatige basis sex te gaan hebben. Ben jij nu een man die mij wel aantrekkelijk vindt dan hoop ik dat ook snel van je te gaan horen.
Mijn foto is misschien niet zo duidelijk maar dat komt omdat ik er niet op zit te wachten om door iedereen herkend te worden. Ik heb ook nog steeds een baan en ik zou niet graag willen dat mijn collega’s hier achter gingen komen. Wil je nu graag meer van mij zien dan is dit uiteraard mogelijk en dan zou je mij een leuk bericht kunnen sturen. Zet daar dan ook meteen wat meer informatie over jezelf in en dan kunnen we wat mij betreft snel foto’s gaan uitwisselen.

Wat ik graag doe in de slaapkamer dat is ook iets wat ik het liefste persoonlijk met een man bespreek. Blijkt het nu dat het klikt dan kunnen we altijd een keer gaan afspreken of per telefoon elkaar spreken. Ik zit niet echt te wachten op mannen die alleen maar telefoonsex willen want dat is niet echt mijn ding. Het kan zo overkomen dat ik nu nogal wat eisen stel maar dat is niet het geval. Ik wil gewoon graag duidelijk stellen waar ik naar op zoek ben zodat hier laten geen misverstanden over kunnen ontstaan. Hopelijk kunnen de mannen dat hier waarderen.

 


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,