Jun 15
Naam: Marjam
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Hilversum


Neem Contact met mij op!

Hallo (hopelijk) leuke mannen, ik hoop hier een leuk sexcontact te vinden en eigenlijk hoop ik dat dit ook een beetje op korte termijn kan gaan gebeuren. Nu zoek ik een man die het lekker vindt om met oudere vrouwen met grote borsten af te gaan spreken. Ik ben zelf zo’n vrouw zoals je op de foto kunt zien en ik vind het echt lekker als een man met mijn borsten speelt en er ruim de aandacht aan geeft.

Misschien wil jij ook wel ruim aandacht aan mijn borsten geven en heb je ook wel zin om mij verder te gaan verwennen. Ik hoop dan dat je mij wilt gaan verrassen met een leuk bericht zodat we contact kunnen krijgen. Ik woon zelf in Hilversum maar beschik ook over een auto als je verder weg woont. Natuurlijk is het voor mij ook geen probleem als je bij mij thuis wilt gaan komen. Laat eerst maar eens iets leuks achter en misschien kunnen we dan gaan zien wat ervan gaat komen. Ik denk dat we best wel veel plezier met z’n beiden kunnen gaan hebben.

Nu ben ik in eerste instantie op zoek naar een seksuele relatie maar als het nu blijkt dat het echt heel erg gezellig is dan kunnen we altijd nog zien wat er verder gaat gebeuren. Ik probeer nooit zo ver op de zaken vooruit te gaan lopen want dat heeft in de meeste gevallen toch geen zin. Wat wel zin heeft dat is mij verblijden met een leuk bericht en zo kunnen wij dan in contact gaan komen, ik hoop dan ook dat je iets meer over jezelf wilt gaan vertellen.


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , ,