Jun 15
Naam: Chantell
Leeftijd: 52 jaar
Plaats: Rotterdam


Bericht Versturen naar deze Oma

Ik was een beetje sceptisch maar als ik hier zo rond kijk dan moet ik zeggen dat het hier echt leuk is. Nu ben ik alleen wel een beetje bang dat ik uit de toon ga vallen want ik ben nogal fors geschapen. Nu heb ik er zelf geen problemen mee dat ik dikker ben maar ik hoop dat de mannen dit dan ook niet hebben. Ik ga in ieder geval niets aan mij gewicht veranderen en als je dit niet aantrekkelijk vindt dan moet je maar snel een andere dame gaan benaderen.

Het voordeel van dikker zijn is dat ik ook lekkere grote en volle borsten heb. Als ik de mannen mag geloven dan zijn deze heerlijk en iedereen mag er dan ook graag aan gaan sabbelen en likken. Nu kan ik daar ook volop van gaan genieten en ik hoop dat dit de mannen over de streep trekt die denken dat er met een dikkere vrouw toch geen plezier te beleven is. Ik kan je in ieder geval gaan vertellen dat je mij zeker behoorlijk plezier zult gaan hebben.

Nu maakt het mij niet uit of de mannen die reageren dik of dun zijn. Je moet in ieder geval wel openstaan voor een dikkere dame en deze flink willen verwennen. Ik hoop dat je mij dan ook hard en diep wilt gaan stoten en mij op deze manier wilt gaan verwennen. Doe je dit dan zul je zien dat ik echt spuitend klaar kan gaan komen en dat ik er ook erg veel plezier aan kan gaan beleven. Nou mannen laat je maar horen, ik ben erg benieuwd wat voor voorstellen jullie voor mij hebben.


?>

Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,