Jun 15
Naam: Mailin
Leeftijd: 58 jaar
Plaats: Den Haag


Neem Contact op met deze Oma!

Ik ben misschien een vrouw met vreemde voorkeuren maar ik ga deze toch maar met jullie delen. Ik ben een vrouw die namelijk nog een volle bos haar heeft. Nu bedoel ik niet op mijn hoofd maar op mijn poesje. Dit is niet omdat ik het niet waard vind om deze te scheren maar ik vind het nu eenmaal erg geil als er haar op zit. Dit maakt het voor mij net een beetje spannender.

Wat ik helemaal geil vind dat is als ik sex heb gehad en ik zie de sperma van de man over mijn haartjes druipen. Hier word ik dan zo enorm geil van dat ik dan eigenlijk meteen weer wil. Nu weet ik ook wel dat dit niet meteen kan maar het geeft wel meteen aan wat ik geil vind. Als jij geen liefhebber bent van een behaard poesje dan is dit geen probleem en dan kun je gewoon verder gaan kijken. Ben je iemand die dit net zo fijn vindt als ik dan moet je mij het wel even laten weten.

Nu vind ik het fijn om in verschillende standjes genomen te worden. Toch is van achteren wel mijn favoriet. Ik voel de man dan gewoon beter. Als je niet te groot geschapen bent dan mag je me zelfs ook in mijn kontje gaan nemen. Je kunt je voorstellen dat ik alleen mannen zoek voor de sex en verder niets. Ik wil op dit moment gewoon genieten van de sex en mijn eigen dingen doen. Heb je zin om met een behaarde en volle vrouw spannende dingen te gaan doen dan moet je mij dit zeker laten weten en dan kunnen we misschien af gaan spreken.

 


?>

Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,