Jun 15
Naam: Franka
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Assen


Neem Contact op met deze Oma!

Zo, daar ben ik dan. Nu mag het misschien op het eerste gezicht zo lijken dat ik een hele nette vrouw ben maar dit is absoluut niet het geval. Ik ben iemand die als het op sex aankomt erg geil is en de meest vreemde dingen wil gaan proberen. Zo heb ik een paar weken geleden voor het eerst aan plassex gedaan. Nu moet ik zeggen dat dit in het begin wel vreemd was maar dat toen ik ermee bezig was het steeds lekkerder begon te vinden.
Nu is het niet zo dat ik alleen maar op zoek ben naar mannen die met mij aan plassex willen gaan doen maar ik wil ermee gaan aangeven dat ik ook wel open sta voor de meer extremere vormen van sex. Het enige waar je mij niet voor hoeft te benaderen dat is SM, dit heb ik nu een paar keer geprobeerd en ik ben tot de conclusie gekomen dat dit niets voor mij is. Een keer een klap op mijn billen tijdens de sex daar heb ik geen problemen mee maar het echte harde werk dat is nu eenmaal niet aan mij besteed.

Nu kan ik wel allemaal op gaan noemen waar ik wel naar op zoek ben maar ik denk dat het het beste is als je daar zelf achter gaat komen. Het lekkerste vind ik het ook om met elkaar te gaan experimenteren en zodoende elkaar beter te leren kennen. Zo zien we ook meteen wat een ander lekker vindt en daar kunnen we dan verder mee gaan. Nu ben ik niet zo’n moeilijk persoon en ik kan ook snel nat worden. Weet je echter mijn speciale plekje te raken dan kom ik helemaal los …


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , ,