Jun 15
Naam: Vanadis
Leeftijd: 57 jaar
Plaats: Dalfsen


Bericht Versturen naar deze Oma

Ik heb bij de titel maar meteen aangegeven waar deze oproep over gaat. Het is namelijk oma sex advertentie. Ik heb helemaal geen zin om lang erom heen te draaien en later pas te zeggen wat ik hier doe. Volgens mij zijn we hier allemaal voor hetzelfde en dat is voor het vinden voor een lekkere en spannende date. Mocht je op zoek zijn naar meer dan sex dan ben je bij mij verkeerd aangezien ik alleen een erotische relatie zoek.

Nu denk ik dat er vast ook wel mannen zijn die een lekkere seksuele relatie zoeken en ik hoop dat deze dan contact met mij willen gaan zoeken. Het maakt mij niet echt uit hoe jong of oud je bent. Het gaat mij erom dat je enthousiast bent en zin hebt om lekker met mij het bed te gaan delen.. Is dit het geval dan kun je mij altijd gaan verblijden met een leuk bericht en dan kunnen we altijd zien wat ervan komt. Als jij net zoveel zin hebt als ik dan moet het vast goed gaan komen.

Ik vind het erg lekker als een man mij eerst heerlijk masseert en daarna steeds een stapje verder gaat. Als ik dan de handen van de man over mijn lichaam voel glijden dan raak ik bijna in extase en dan wil ik alleen maar meer. Hopelijk kan de man die dit leest dan ook masseren. Is dit niet het geval dan is dit geen ramp en dan kunnen we ook vast wel iets anders gaan vinden om te doen. Het gaat erom dat we beide plezier hebben en dat we beide met een bevredigd gevoel weer afscheid van elkaar nemen.


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , ,