Apr 13
Naam: Melitta
Leeftijd: 66 jaar
Plaats: Den Helder


Neem Contact met mij op!

Ik heb niet veel zin om lang om de brei heen te draaien. Ik ben hier maar voor één ding en dat is om lekker geneukt te worden door een lekkere vent. Nu zou ik het leuk vinden als er ook mannen gaan reageren die wat jonger dan mij zijn maar als er oudere mannen reageren dan is dit voor mij ook geen probleem. Nu mijn is overleden heb ik besloten het er goed van te nemen. Dit deden we eerder in ons open huwelijk trouwens ook al.
Nu kun je je voorstellen dat als je eenmaal op mijn leeftijd aangekomen bent dat je niet veel zin meer hebt in relaties. Ik wil gewoon genieten van het leven en alles wat daarbij komt kijken. Nu ben ik dan ook op zoek naar mannen die hier net zo over denken en die ook alleen maar een spannende sexafspraak met mij willen maken. Dit kan dan bij mij thuis in Den Helder maar als je het liever op een andere plaats hebt dan is dit voor mij ook geen probleem.

Ik vraag van de mannen wel dat ze netjes tegen mij blijven en dat ze altijd fris en schoon zijn. Zoveel moeite is het toch niet om een lekker geurtje op te gaan doen? Nu ben ik wel geen jonge vrouw meer maar toch zul je gaan merken dat als je eenmaal met mij aan de slag bent dat je een zeer spannende en erotische tijd tegemoet gaat. Vrijen is belangrijk vind ik en ik probeer dat dan ook nog zo vaak mogelijk te gaan doen. Ik kijk meer naar het innerlijk bij een man dan het uiterlijk, een goede klik betekend vaak ook betere sex.

 


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,