Jun 15
Naam: Kjersti
Leeftijd: 56 jaar
Plaats: Geldermalsen


Neem Contact op met deze Oma!

Je kent dat gevoel vast wel, je wilt sex maar je hebt niemand om dit mee te kunnen doen. Nu heb ik dit vaak en volgens mij zie ik er helemaal niet zo slecht uit. Toch krijg ik nog maar weinig aandacht van mannen en dat vind ik erg jammer. Ze zijn wel vriendelijk tegen mij maar het is niet zoals eerder dat ik veel aandacht van de mannen kreeg. Het zal wel mijn ego zijn maar ik zou het leuk vinden als dit weer het geval zou zijn.

Nu ben ik bi-seksueel en ik wil dan ook graag zowel mannen als vrouwen leren kennen. Ook een stel behoort wat mij betreft tot de mogelijkheden. Met een stel heb ik nog nooit gedaan maar misschien is dit wel een leuke leeftijd om dit eens een keer te gaan doen. Ook als de vrouw niet bi is dan is het wat mij betreft geen probleem want dan kunnen we de man gaan verwennen. Het gaat er vooral om dat het een leuke tijd is en dat we niets doen wat we niet willen.

Ik denk dat de mensen nu hier wel een goede indruk van me hebben en ik hoop vooral dat ik ook indruk heb gemaakt. Ik zal vanaf dit moment mijn mailbox dan ook goed in de gaten gaan houden of ik berichten krijg. Nu val ik vooral op volwassen mannen. Ik bedoel hier dan niet de leeftijd mee maar dit zijn dan mannen die weten wat ze willen en niet beginnen te zeuren als er ook maar iets tegen zit. Ben jij die volwassen man die het fijn lijkt om eens met mij te gaan stoeien dan kun je mij dit altijd laten weten en dan kunnen we misschien eens een keer met elkaar spelen?


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,