Jul 21
Naam: Gratia
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Breukelen


Neem Contact op met deze Oma!

Niet zo preuts he, als je op deze webpagina zit dan ben je hier vast niet toevallig terechtgekomen. Bij mij is dit ook niet het geval en ik hoop hier dan ook een leuke en geile man tegen te gaan komen om een sex afspraak mee te gaan hebben. Nu moet je bij mij niet aan gaan komen met het gedoe van een relatie. Ik ben nu een aantal malen getrouwd geweest en laten we het er maar op houden dat dit nu niet echt een succes was.

Nu hoop ik dan ook dat een oproep voor een sex afspraak alleen meer succesvol is en dat ik hier ook meer plezier aan beleef. Sowieso denk ik dat ik een persoon ben die niet goed trouw kan zijn. Ik ben dan ook in twee van mijn huwelijken vreemd gegaan. Dit is niet echt netjes maar ik kan er ook niets aan doen. Nu heb ik er ook geen problemen mee als er mannen gaan reageren die al een relatie hebben. Wel heb ik geen zin om aan te horen over die relatie aangezien mij dat niets aan gaat.

Laten we maar eens kijken wat dit op gaat brengen en hoe snel ik een afspraakje heb. Ik ben in ieder geval hoopvol gestemd  en als je mij een bericht stuurt dan ga ik mijn best doen je altijd wat terug te gaan sturen. Nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een vraag aan mij hebt en ook dan kun je mij altijd een bericht gaan sturen. Vragen staat vrij en ik ben altijd wel bereid om een passend antwoord op jouw vragen te gaan geven.


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , ,