May 28
Naam: Refke
Leeftijd: 67 jaar
Plaats: Dalfsen


Neem Contact met mij op!

Het klinkt misschien wat vreemd, neuken met een grootmoeder maar toch is het waar. Ik ben nu eenmaal iemand die het nog steeds heerlijk vindt om vaak sex te hebben en volgens mij is daar ook niets mis mee. Het is toch niet zo raar dat ik nog net zoveel kan genieten van sex als toen ik jong was. Ik heb mij dan ook hier met een missie ingeschreven en dat is om een leuke man te vinden om een sexrelatie mee aan te gaan.
Of dit überhaupt mogelijk is dat weet ik niet, ik weet ook niet hoeveel mannen er op een bejaarde vrouw zitten te wachten. Toch moet ik wel zeggen dat ik door mijn leeftijd wel bejaard ben maar dat ik mij zeker niet zo voel. Ik denk dat de vele sex je ook jong houdt. Hopelijk zijn er hier dan ook mannen die wel bereid zijn met een oudere dame het bed te gaan delen en zo te zorgen voor een beetje plezier voor ons beiden. Ik heb echt zin om weer een leuk iemand tegen te gaan komen.

Nu ben ik iemand die niet echt moeilijk doet als het op sex aankomt. Ik vind dat we eerst moeten gaan overleggen wat we lekker vinden en daarna kunnen we wat mij betreft meteen aan de slag. We kunnen dan een beetje rekening gaan houden met elkaars wensen en zo een leuke en vooral spannende tijd ervan gaan maken. Is het leuk dan geven we er een vervolg aan en als dit niet het geval is dan laten we het bij een eenmalige ontmoeting. Niets moet en alles kan bij mij dat heb je wel door.

 


?>

Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , ,