Mar 04
Naam: Soleille
Leeftijd: 61 jaar
Plaats: Hilversum


Verstuur mij een Privebericht!

Velen vinden het lekker om geil te zijn en dit was eerder bij mij ook het geval, toch is dit de laatste jaren wel afgenomen aangezien het erg vervelend wordt om mezelf te gaan bevredigen. Nu ben ik er wel een beetje aan gewend geraakt en ik heb door de jaren heen dan ook een mooie collectie aan speeltjes verzameld maar hoe goed het speeltje ook is het zal het nooit kunnen gaan halen bij een echte man van vlees en bloed.
Ik doe er erg veel om er nog goed uit te zien en als je op mijn advertentie hebt geklikt omdat je vind dat ik er leuk uitzie dan is dat voor mij ook een groot compliment. Nu lopen de jaren wel door maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat ik eruit moet zien als een oud vrouwtje. Inmiddels ben ik al oma van meerdere kleinkinderen maar ook hier ben ik trots op en ik kan hier ook volop van gaan genieten. Ik zoek nu alleen nog iemand waar ik lekker samen mee kan gaan genieten.

Misschien kan de juiste man snel gaan reageren en dan blijf ik niet altijd alleen als ik een geil gevoel heb. Het is de laatste tijd zo erg geworden dat ik er zelfs wel eens aan getwijfeld heb om een gigolo in te gaan schakelen. Toch wil ik dit liever niet omdat het niet spontaan gebeurt dan. Het zou leuk zijn om hier een man te leren kennen en daar mee af te spreken. Wat er dan gebeurt dat zien we dan wel maar ik ben niet iemand die nog heel lang meer zonder sex kan. Misschien ben jij wel net zo’n iemand?

 


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , ,