Apr 13
Naam: Kristel
Leeftijd: 66 jaar
Plaats: Sittard


Bericht Verzenden!

Net zoals iedereen heb ik ook behoeften en de behoeften van mij die bestaan uit sex. Nu wil ik dit nog het liefste iedere dag en dan zowel met mannen als met vrouwen. Al zolang ik mij kan heugen ben ik biseksueel en ik ben dan ook maar weinig avonturen uit de weg gegaan. Zo heb ik al meerdere keren meegedaan in een orgy en heb ook al eens een echte gangbang mogen ervaren.
Nu was dit allemaal fijn maar nu ben ik wel op een leeftijd gekomen dat ik het een beetje rustiger aan wil gaan doen. Nu heb ik nog steeds wel interesse in mannen en vrouwen maar groepen dat laat ik maar even links liggen. Overigens mogen leuke stellen wel gaan reageren want daar heb ik altijd veel plezier mee. Nu ben ik ook niet iemand die een uitdaging uit de weg gaat. Heb je dus een spannend of leuk idee dan kun je mij dit ook altijd laten weten en misschien kunnen we dan wel snel af gaan spreken.Ik moet er wel meteen bij gaan zeggen dat ik alleen op zoek ben naar seksuele avonturen en niet naar mannen of vrouwen die een relatie willen aangaan. Ik wil echt alleen sex en denk dat dit daar ook de ideale website voor is. Nu kan het zo zijn dat je denkt dat ik te oud ben maar dan help ik je graag uit de droom. In mijn leven zal ik ongetwijfeld meer mannen én vrouwen hebben bevredigd dan het gros van de mensen hier. Ik weet dan ook precies hoe ik iemand moet laten genieten. Als je mij niet geloofd dan moet je het zelf maar gaan ervaren.


?>

Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,