Apr 13
Naam: Rille
Leeftijd: 67 jaar
Plaats: Assen


Bericht Verzenden!

Net zoals de jongere mensen ben ik ook op zoek naar iemand om gewoon lekker mee te gaan ontspannen en om sex mee te gaan hebben. Dit hoeft dan helemaal geen man te zijn met het uiterlijk van een filmster. Dit mag ook gerust een man zijn die niet de knapste of de dunste is. Zelf ben ik ook geen jong blaadje meer. Wel doe ik er alles aan om er nog zo goed mogelijk uit te gaan zien en ik hoop dan ook dat dit door de mannen gewaardeerd wordt.
Na mijn laatste scheiding heb ik de hoop op een goede relatie opgegeven en dit is dan ook iets waar ik niet naar op zoek ben. Ik zoek alleen maar een man die mij kan bevredigen en die ik mag bevredigen. Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn en dit is zeker bij mij het geval. Ik zoek ook een man die niet moeilijk denkt en die ook een beetje plezier wil hebben. Misschien ben jij die persoon wel en kunnen we elkaar snel gaan ontmoeten.

In tegenstelling tot andere vrouwen die ik hier heb gezien ben ik niet op zoek naar echt jonge mannen. Je mag best een stukje ouder zijn dan ik maar ik denk wel dat het verstandiger is als je ouder bent dan veertig. Nu kijk ik niet op een jaartje minder maar ik denk dat dit het beste is voor de klik. Met echt een jonge man heb ik nu eenmaal niet zoveel meer te praten en het is ook wel leuk om naast de sex een praatje te kunnen maken. Mannen die nog steeds denken dat het gezellig kan worden die nodig ik graag om een bericht te sturen.


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , ,