Apr 13
Naam: Wienanda
Leeftijd: 63 jaar
Plaats: Makkum


Neem Contact op met deze Oma!

Lijkt het jou ook zo lekker om eens een oma te gaan naaien? Hierbij is dan je kans en ik hoop ook dat je deze met beide handen gaat aangrijpen. Nu zeg ik dit niet zomaar want ik zoek echt snel een man. Het is namelijk zo dat ik wat onenigheid heb gehad met de man waar ik een vaste seksrelatie mee had en dat avontuur is dus over. Nu zoek ik snel weer een man om mij lekker mee gaan te vermaken.
Nu moet je niet terugschrikken van het feit dat ik ruzie heb gehad want ik vind dat dit totaal niet aan mij ligt. De man waar ik de seksuele relatie mee had die vond dat we niet mochten omgaan met andere mensen. Ik sta hier anders tegenover. We maken alleen afspreken voor de sex en voor de rest mogen we dan doen en laten waar we zin in hebben. Hopelijk zijn er hier dan ook mannen die hier precies hetzelfde over denken. Het zou namelijk wel leuk zijn hier een lotgenoot in aan te treffen.

Ik vind het wel lastig om aan te geven waar ik naar op zoek ben. Het is nu eenmaal niet zo dat ik een bepaald type man zoek of dat ik een man in bepaalde leeftijdsklasse zoek. Het gaat meer om het gevoel wat je bij iemand hebt en of er een klik is. Daar kom je denk ik ook alleen maar achter als je elkaar ziet. Als je dus een leuk bericht stuurt dan kan het ook zomaar zijn dat ik je snel ga uitnodigen om eens een keer elkaar in het echt te gaan ontmoeten.

 


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , ,