Oct 03
Naam: Neha
Leeftijd: 54 jaar
Plaats: Rotterdam


Bericht Verzenden!

Uit ervaring weet ik dat er genoeg mannen zijn die het heerlijk vinden om vrouwen te hebben die wat voller zijn. Mannen hebben dan meer houvast en die waarderen het wel. Nu kan het altijd zo zijn dat jij het niet fijn vindt en dan staat het je natuurlijk vrij om te gaan kijken naar een andere vrouw. Ik schaam me in ieder geval niet voor mijn postuur en mijn gewicht en ben ook op zoek naar een man die hier met volle teugen van kan genieten.
Nu vind ik het geen probleem dat er mannen reageren die zelf ook wat voller zijn. Ook ik vind het wel fijn om een beetje houvast te hebben. Mochten er magere mannen zijn die mij ook aantrekkelijk vinden dan is het uiteraard ook geen probleem dat deze een contactverzoek gaan sturen. Verandering van spijs doet eten en dat is hetzelfde bij mannen. Ik kan genieten van sex en dit kan met zowel de wat dunnere als dikkere mannen. Wel draait het mij alleen om de sex en verder niet om een relatie, ik denk ook niet dat je daar naar op zoek moet gaan.

Waar ik dus wel naar op zoek ben dat is een man en ik hoop deze ook snel te kunnen ontmoeten. Als je van vollere en donkere vrouwen houdt dan heb je bij mij echt de jackpot. Ik kan je vertellen dat ik in bed zeer vurig ben. Wil je mij echt helemaal wild hebben dan moet je mij gaan likken. Ik zal dan eerst proberen mij er tegen te verzetten maar als ik door heb dat dit geen zin heb dan ga ik helemaal los en ik kan dan ook schreeuwend klaar gaan komen.


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,