Oct 03
Naam: Lorenza
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Aalsmeer


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Hallo, ik ben Lorenza en ik ben een vrouw met vele interesses. Zoals je op de foto kunt zien vind ik het heerlijk om te lezen maar ik kan daarnaast ook erg actief bezig zijn. Dit is dan door te fietsen maar ook om lekkere sex te hebben met jongere mannen. Deze mannen hebben echt mijn voordeel aangezien deze toch net wat actiever en geiler zijn als het op de standjes aankomt. Ik heb dan de laatste jaren ook al veel geleerd.
Het kan vreemd lijken om te zeggen dat ik leer van de mannen die jonger zijn dan mij maar het is toch echt zo. Laatst werd ik namelijk door een jongeman ruig aangepakt. Eerst schrok ik hiervan en wilde ik het stoppen, toch begon ik er na een tijdje wel van te genieten en wilde ik dat hij het nog harder ging doen. Ik heb die middag echt werkelijk genoten van alles en spreek nog regelmatig met deze jonge af. Toch zou ik het wel fijn vinden als ik nog meer mannen zou kunnen leren kennen waar sex mee kan hebben op ongedwongen basis.

Zoals je merkt spreek ik dus met meerdere mannen af en ben ik dan ook nu niet op zoek naar een relatie. Mijn privéleven dat is al druk genoeg en ik heb dan ook geen zin om ook nog rekening te gaan houden met een vriend. Denk jij hier nu hetzelfde over als ik dan ben jij misschien wel mijn perfecte match en dan moet je maar snel contact met mij gaan opnemen. Ook als je vragen hebt dan kun je deze altijd aan mij gaan stellen en ik zal dan proberen snel antwoord te geven.


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,