Feb 03
Naam: Talida
Leeftijd: 52 jaar
Plaats: Houten


Neem Contact met mij op!

Al lange tijd heb ik een wens en dat is om eens lekker anaal genomen te worden. Nu ben ik al wat ze noemen een rijpe vrouw maar toch heb ik nog nooit anale sex met een man gehad. Nu kan ik dus ook niet zeggen of ik dit lekker vind maar het is in ieder geval iets wat mij wel erg lekker lijkt. Mijn voorwaarde is wel dat er alleen mannen gaan reageren die wel een beetje geduld met mij kunnen gaan opbrengen.
Misschien ben jij wel die man en dan kunnen we rustig aan gaan beginnen door eerst eens wat te gaan drinken en zo elkaar iets beter te leren kennen. Het is dan wel een date voor de sex alleen maar dit wil niet zeggen dat we helemaal niets over elkaar te weten hoeven te komen. Ik denk dat als je even hebt gepraat dat het dan ook wat makkelijker gaat als we de slaapkamer binnengaan. Vervolgens kunnen we dan langzaam aan elkaars lichaam gaan verkennen en zo elkaar el flink in de stemming gaan brengen.

Als het moment dan aangekomen is dat je hem in mijn kontje wilt gaan steken dan hoop ik dat je een beetje geduldig bent en dat je voorzichtig wilt gaan doen. Het is zo dat ik best wel een liefhebber ben van harde sex maar toch wil ik het hier eerst wel rustig gaan proberen. Ik denk dat ik het wel lekker vind aangezien ik ook een aantal anale speeltjes heb. Hopelijk zijn er hier mannen die mij kunnen helpen aan mijn eerste anale ervaring met een man van vlees en bloed. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

 


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , ,