Jul 21
Naam: Esm
Leeftijd: 62 jaar
Plaats: Tollebeek


Neem Contact met mij op!

We kunnen er een heel verhaal van gaan maken maar het komt er eigenlijk op neer dat ik gewoon geneukt wil worden. Nu realiseer ik mij dat ik dan wel liefhebbers van oudere vrouwen moet treffen en ik hoop dat dit op deze website het geval is. Als je daarnaast ook nog eens een liefhebber van voetensex zou zijn dan zou het helemaal perfect zijn. Hier ben ik al jaren dol op en ik heb dan ook mijn voetje mooi op de foto proberen te zetten.

Wat ik echt lekker vind dat is als een man met zijn lid tegen mijn voet langs schuurt en ik hem op deze manier af kan gaan trekken. Ook als er sex geweest is en een man spuit mij dan over mijn voetjes dan vind ik dit erg fijn. Hopelijk stel ik nu niet al te extreme eisen en zijn er hier mannen die dit ook erg spannend vinden. Als dit zo is dan moeten deze mannen dan ook echt niet twijfelen maar snel contact met mij op gaan nemen. Misschien kunnen we dan snel af gaan spreken.

Nu hoop ik dus snel een sexafspraak te hebben maar misschien ben je ook wel benieuwd op wat voor type mannen ik val. Nu heb ik mijn voorkeuren op het gebied van sex al kenbaar gemaakt en ik hoop dan ook nog dat er een man reageert die respect heeft voor vrouwen. In de slaapkamer mag je best een beetje wilder zijn maar erbuiten hoop ik wel met fatsoen te worden behandeld. Herken jij je nu in dit beeld en denk je dat wij samen veel plezier kunnen hebben dan moet je mij dit maar snel laten weten.


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , ,