Dec 08
Naam: Merope
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Apeldoorn


Bericht Verzenden!

Als je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt wil dat niet meteen gaan zeggen dat je maar achter de geraniums moet gaan zitten. Mijn man en ik zijn allebei boven de 65 maar nog steeds vol levenslust. Nu gaan we nog regelmatig met z’n tweeën naar de parenclub en daar kunnen we nog prima met de jongeren meekomen. Nu hebben we besloten dat we beiden ook apart afspraakjes mogen maken. Dan heb je toch een beetje meer lol door de week heen.
Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik hier alleen op zoek ben naar een man voor de sex en verder niets. Nu is dit volgens mij niet iets wat de meeste mannen vervelend zullen vinden maar ik vermeld het toch maar even om zo geen misverstanden te krijgen. Uiteraard is mijn man ook van alles op de hoogte en zal ik hem ook gaan inlichten als ik een afspraak. Je hoeft natuurlijk niet bang te zijn dat ik mijn man mee gaan nemen naar onze afspraak want dat zou ik nooit gaan doen.

Lijkt het je nu wel eens erg fijn om een trio met mijn man en mezelf te hebben dan is dit ook mogelijk. Het maakt dan ook niet uit of je een man of een vrouw bent. Nu ben ik zelf wel alleen hetero maar we kunnen natuurlijk mijn man ook met z’n tweeën gaan verwennen. Ik denk zelfs dat ik mijn man hier een groot plezier mee zou doen. Ook als ik verwend zou gaan worden door twee mannen dan lijkt mij dit erg fijn. Heb je een leuk voorstel voor mij dan kun je mij dit altijd laten weten en ik zal dan mijn uiterste best doen zo snel mogelijk te antwoorden.


?>

Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , ,