Oct 03
Naam: Patty
Leeftijd: 63 jaar
Plaats: Dronten


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Dag schatten, ik ben Patty en ik woon in Flevoland. Nu kom ik hier eigenlijk maar voor één reden en dat is om nieuwe contacten op te gaan doen. Dit dienen dan wel mannelijke contacten te zijn aangezien ik honderd procent hetero ben. Je kunt vast wel raden dat ik dol ben op sex en dat ik op latere leeftijd heb besloten om helemaal los te gaan. Nu is dit gekomen een paar jaar nadat mijn man was overleden.
Nu wil ik geen slecht woord over mijn man zeggen want het was echt een schat van een man maar toch had ik in de slaapkamer wel regelmatig het gevoel dat ik wel eens iets tekort kwam. Een paar jaar na de dood van mijn man heb ik dan ook besloten om eens aan sexdating te gaan doen. Er ging toen echt een wereld voor mij open en ik heb in een jaar tijd meer gedaan dan in alle jaren dat ik getrouwd was. Ik vind het nu dan ook lekker om vaak af te gaan spreken met vreemde mannen en daar direct het bed mee te gaan delen.

Nu kun je je wel voorstellen dat ik dan wel een groot aantal mannen moet kennen en ik moet zeggen dat ze bij mij in de buurt een beetje op beginnen te raken. Ik wil dan ook graag hier nieuwe mannen leren kennen waar ik spannende avonturen mee kan gaan beleven. Nu zijn dit gewoon avontuurtjes voor één nacht en verder niets. Blijkt het nu dat het allemaal fijn is dan kunnen we altijd nog een keer vaker gaan afspreken maar ik ben hier zeker niet op zoek naar een relatie.

 


?>

Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , ,