Jul 21
Naam: Yin
Leeftijd: 64 jaar
Plaats: Nijmegen


Neem Contact met mij op!

Heb jij zin een oma eens een keer echt hard te gaan neuken? Kijk dan maar eens goed naar mijn foto want ik ben er helemaal klaar voor. Het is voor mij te lang geleden dat een man mij eens echt goed hard heeft aangepakt. Nu heb ik de afgelopen tijd wel een aantal afspraakjes gehad maar dit waren mannen die allemaal op zoek waren naar tedere sex en dat is nu eenmaal gewoon niet mijn ding. Wat ik wel wil dat is gewoon echt snoeihard genomen worden.
Mannen die alleen maar willen knuffelen en zoenen die hoeven bij mij dan ook niet aan te komen. Mannen die wel raad weten met een vrouw die het hard wil daar wil ik wel graag van horen. Nu kan het wel zo zijn dat ik al een oma ben en niet meer de jongste maar dit wil niet zeggen dat ik de hele dag maar in de stoel zit te wachten op de dood. Ik wacht liever op een man die mij eens goed kan gaan verwennen en die mij weer kan laten ervaren wat het hebben van echte sex is.

Ben jij nu die  man en wil je mij gewoon hard nemen en verder niets dan hoop ik dat je meer over jezelf aan mij wilt gaan vertellen. Misschien ben jij dan wel de man waar ik mee af ga spreken. Nu hoef je niet bang te zijn dat ik oordeel over je uiterlijk want daar kijk ik wel doorheen. Ik zoek alleen een man voor de sex dus het uiterlijk is voor mij aan ondergeschikt belang.  Wel vind ik het belangrijk dat je fris en gedoucht bent.

 


?>

Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , ,