Dec 08
Naam: Kaia
Leeftijd: 62 jaar
Plaats: Leeuwarden


Verstuur deze Oma een Privebericht!

Lijkt het jou nu ook zo fijn om eens een keer sex te gaan hebben met oma? Het kan dan zomaar zijn dat ik dan degene ben waar je sex mee gaat hebben. Nu is dit natuurlijk wel alleen het geval als ik de vrouw ben waarmee jij dit wilt. Nu kan het zijn dat je mijn foto een beetje onduidelijk vindt maar ik ben altijd wel bereid een duidelijkere foto van mezelf te sturen. Je zult kunnen begrijpen dat ik niet graag wil dat iedereen mij hier meteen herkend.
Zelf woon in Leeuwarden en ik woon in een vrijstaand huis waar ik zonder problemen mannen kan ontvangen. Het fijnste vind ik het als de mannen bij mij thuis komen maar als er mannen zijn die liever hebben dat ik eens een keer de man bezoek dan kan dit ook worden aangegeven. Nu hoop ik wel dat er dan een beetje een goed verhaal achter zit. In het kort komt het er op neer dat ik een lekkere sexafspraak zoek met een leuke en gezellige man.

De laatste vijf jaar van mijn leven ga ik als alleenstaande vrouw door het leven en ik moet zeggen dat dit mij ook prima bevalt. Nu ben ik dan ook niet op zoek naar een man om een relatie mee te gaan hebben maar echt naar een man om alleen plezier mee te beleven. Dit moet dan een man zijn die naast de sex ook gezellig is en waar ik ook een beetje mee kan gaan lachen. Het zijn wel veel eisen maar toch hoop ik dat mijn ideale man hierbij zit. Het zou toch fijn zijn als wij elkaar op deze manier treffen?


?>

Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,